YAŞAM ALANLARIMIZDA DOĞAL HİJYEN TÜYOLARI

Yaşam alanlarımızın hijyeni, sağlık açısından oldukça önemlidir. Temiz olmayan yüzeylerde, virüsler ve bakteriler hızla çoğalarak bizi hastalandırır. Corana virüsün talihsiz bir şekilde hayatlarımıza dahil olmasından sonra, hijyene verdiğimiz önemin ne kadar da yerinde olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Antibakteriyel ürünlere olan farkındalık oldukça arttı.

Peki, antibakteriyel ürünler illa ki kimyasal mı olmalı? Tabi ki hayır, kimyasal ürünlerin zararlarından uzak durmak isteyen, kimyasal ürünlerle çevreye zarar vermemek istemeyenler için Gülhane’nin %100 saf ve doğal aromaterapi yağlarının antibakteriyel ve antiseptik özelliği sayesinde, hem çevreye hem de kendinize zarar vermeden virüs ve bakterilerden arınmak mümkün!

Aromaterapi yağlarında, bitki özlerinde bulunan pek çok bileşen vardır. Bu bileşenler antibakteriyel, antiviral, antifungal ve antiseptik özellikler taşırlar. Aromaterapi yağlarını sağlık, güzellik alanlarının yanı sıra hijyen sağlamak için de gönül rahatlığıyla kullanabiliriz.

Yaşam alanlarımızda yüzeylerde kalan kimyasal maddeler, tüylü dostlarımıza, çocuklarımıza ve hatta solunması ile vücuda da zarar veririr.

 Harvard Üniversitesi ve Fransa Ulusal Sağlık ve Tıbbi Araştırmalar Enstitüsü tarafından 55 binden fazla hemşireyle bir çalışma yapılmış. Ve bu çalışmanın sonucu çamaşır suyunun Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı’na (KOAH) yakalanma riskini yüzde 32’ye kadar artırdığını ortaya koymuş.

Evimizi temizlenin yolu sadece kimyasallardan geçmiyor!

Gülhane’nin %100 saf ve Doğal Aromaterapi Yağları İle Hijyen Tüyoları

Gülhane Çay ağacı 

İçeriğindeki antibakteriyel bileşenler sayesinde, evde oluşan rutubeti önler. Mutfak tezgâhı, fayans ve pencere gibi parlak yüzeylerde temizliğin doğal yardımcısı olacak. Bir litre temiz suya, 5-10 damla ekleyerek yüzeyleri temizleyebilirsiniz.

Gülhane Çam Yağı

Çam yağı, mikroplarını öldürür. Ayna, banyo, zemin gibi yüzeylerde, 2 litre su ve sirke karışımı içerisine 5-10 damla ekleyerek, kullanabilirsiniz.

Biberiye 

İçeriğinde doğal olarak antibakteriyel ve antiseptik bileşenler vardır. Ev temizliğinde doğal bir çözüm sunar. Temizlik suyunuza, 5-10 damla karıştırarak, tüm mutfağınızı bu doğal karışım ile temizleyebilirsiniz. Karışımı sprey şişesi ile kullandığınızda her kullanımda taze bir koku evinizi sarsın.